Er Kinbaku Tirsdage/Fredage kun for par?

NEJ – der kommer både singler og (binde)par. Nogle er faste par, andre er bindepar for aftenen. Nogle kommer alene, nogle med partner(e) og nogle i selskab med venner.

Skal man være medlem for at deltage til events i Kinbaku Lounge?

NEJ – vores events er åbne for alle, og kræver ingen form for medlemskab.
Dog er det muligt at tegne et støttemedlemskab, som giver fri adgang til vores faste arrangementer, samt forkøbsret til internationale workshops. Læs mere om støttemedlemsskab her: http://kinbakulounge.dk/medlemskab

Kan jeg komme til en rebaften (Kinbaku Tirsdag/Fredag), selvom jeg aldrig har prøvet at binde?

JA – ALLE er velkomne, uanset om man vil/kan binde eller ej.
Hvis du har lyst til at binde, men ikke har reb, er der altid lånereb, som kan lånes til formålet.
Hvis du ønsker instruktion til at komme i gang, tilbyder vi både endagsworkshops, privatundervisning og holdforløb til formålet.

Må jeg komme uden at binde?

JA – det er ligeså fint at kigge, som at binde. Vigtigst er det, at du bidrager til stemningen ved at udvise respekt for de bindende, uanset om det der bindes falder i din smag eller ej, samt at du overholder de simple retningslinjer vi har, for at alle kan føle sig trygge og frie til at binde, som der lystes.

Skal man kunne binde på en bestemt måde?

NEJ – i Kinbaku Lounge er vi meget stolte af den brede palette, der bliver bundet i Kinbaku Lounge – på tværs af niveauer og stilarter, fra novicer til højt avanceret. Alle som én bidrager til den magiske stemning, som vi oplever til vores Kinbaku Lounges.

Er fotografering tilladt?

Fotografering er aldrig tilladt til vores åbne events. Dog kan der forekomme en husfotograf ved Shows. I det tilfælde, vil det være en af vores egne, og der vil udelukkende blive taget billeder af dem som optræder i showet – Aldrig af publikum.

Til de fotointeresserede har vi med jævne mellemrum en fotodag, hvor man kan komme og binde/tage billeder af egen model eller efter aftale.

Hvordan finder jeg en bindepartner?

Som udgangspunkt anbefaler vi alle, som søger, at blande sig i miljøet ved at møde op fx på Kinbaku Tirsdag/Fredag eller til Kinbaku Lounge. At binde sammen kræver høj grad af tillid og kemi, og er derfor for mange en tryggere måde at afstemme på, end på skrift.

Men du er også altid velkommen at søge efter en bindepartner til træning, et event, en workshop eller for livet i vores hemmelige FB-gruppe, Kinbaku Lounge Undercover. Vi har også en særlig gruppe for rebpartner-søgende, Kinbaku Purple.

Hvis du kommer alene, og gerne vil binde(s), er der ofte mulighed for, at dette kan lade sig gøre. Du er altid velkommen til at spørge om nogen vil binde(s), blot du kan leve med et evt. nej.
Ydermere står der altid en kasse med lilla armbånd fremme i Wonderground, man kan tage på, hvis man ønsker at signalere, at man er åben for at blive spurgt.

Skal jeg have noget bestemt tøj på?

NEJ – der er ingen dresscode til vores Kinbaku Lounges eller andre events. Vi anbefaler tætsiddende tøj, undertøj eller ingenting til den som bindes, og behageligt tøj man kan røre sig i, til den som binder. 

Til vores loungeaftener, er det lige så legitimt at være fuldt påklædt, som helt eller delvist nøgen.

Er det tilladt at medbringe husdyr?
Nej.

PARKING IN THE AREA

There is free parking in the streets around Kinbaku Lounge – though limited to 3-hours free parking Monday to Friday 08:00-19:00.
From 19:00-08:00 and during weekends there is unlimited and free parking.

Parking in the yard is not allowed without special certification.

 

HOW CAN I PAY MY TICKET?

All tickets are sold via our online-provider kinbakulounge.safeticket.dk.
Please notice that there is no pre-registration for Kinbaku Tuesdays / Fridays. Entry fee is paid upon arrival.


WHERE CAN I FIND A ROPEPARTNER FOR A SPECIFIC EVENT/WORKSHOP?
If you need a Ropepartner for participation in a workshop of ours, you are welcome to join our facebook-network (secret fb-group with 1800+ members), and search there. Contact us, if you want to be included in the group.


PUBLIC TRANSPORT

Nearest train station : NY ELLEBJERG (Line A, E & F) – 4 stops from Cph Mainstation/6 stops from Nørreport.
BUS 7A


CAN I BRING MY ANIMAL?
No, you cannot bring animals of any kind in Kinbaku Lounge.