kinbaku reb shibari rebundervisning begynder japansk bondage rebbondage rebbondage kinbakulounge lounge nyireb rebhold rebmodel mobel intro info kinbakuintro kinbakuinfo

NY I LOUNGEN

Jeg har ingen erfaring med reb, hvad gør jeg?
– Jeg skal binde med en jeg ikke kender, hvordan griber jeg det an?
– Er her kun mænd som binder på kvinder?
– Skal jeg have en partner for at deltage på en tirsdag/fredag?
– Hvordan møder jeg en rebpartner?
– Hvad er de lilla armbånd for noget?
– Hvad er just-go´s og no-go´s i Loungen?

Der kommer nye til, hver eneste gang vi åbner dørene, og spørgsmålene/myterne er mange.

Formålet med denne aften er, at I kan få svar, samtidigt med at I kan opleve en loungeaften og stemningen på egen hånd. Vi vil rigtig gerne værne om den unikke stemning og det åbensind, som er gennemgående i vores Community. Derfor vil vi gerne byde velkommen med et oplæg til alle nye i miljøet.

Kl. 19.00 åbnes dørene for vores almindelige Kinbaku Tuesday, og alle er velkomne til at blive.At skulle komme første gang på en tirsdag eller en fredag virker overvældende for mange, og kan skabe usikkerhed om, hvordan det lige er man skal navigere rundt.>Ny i Loungen er derfor ment som et tilbud til alle førstegangsbesøgende/nye i Kinbaku Lounge. Her kommer vi med konkrete tips og bud på, hvad tirsdagene og lørdagene går ud på, og hvilke muligheder der er for at møde ny(e) rebpartner(e).

Vi giver også bud på hvordan det praktisk kan gribes an, når du skal binde med en ny rebpartner – eller med din egen partner for første gang, samt om kommunikation og sikkerhed. Ligeledes fortæller vi også om, hvordan du kan bidrage til stemningen i Loungen, uanset om du selv binder/bliver bundet eller er der for at socialisere.

Der vil ydermere indgå en mini reb-demo, for at demonstrere, at reb ikke behøver at være avancerede knuder og sirlige mønstre, men at magien kan ske med blot ét enkelt reb og nul knuder – uanset om det er første eller hundredende gang der bindes.

HVEM ER DET FOR?
Alle nye – singler, (del af) par og andre relationer, som gerne vil komme i Kinbaku Lounge – uanset køn, seksuel identitet og reberfaring.

PRIS
DKK 100.- pr. person inkl. Kinbaku Tuesday fra kl. 19.00-22:00
Forhåndstilmelding nødvendig.
Der købes 1 billet ad gangen i deltagers fulde navn.
Bemærk: Begrænset antal pladser.