KinbakuDo

Vi starter et nyt forløb af KinbakuDo, denne gang frem til efterårsferien.

KinbakuDo tager udgangspunkt i det samskabende, undersøgende og legende med afsæt i det enkelte pars lyst, erfaring og nysgerrighed.

Formålet er at tage jeres kinbaku et skridt videre kreativt, teknisk og mentalt, samtidigt med at vi har det sjovt og griner en god del undervejs.

Vi skiftes til at være ansvarlig for at planlægge og gennemføre undervisning. Fokus, stil og emne er valgfrit, så det kan være noget I gerne vil have input til fra os andre, noget I selv synes er fedt og gerne vil dele, eller noget helt tredie. Der er således intet fast program, men de emner som har været en del af en workshop eller holdundervisning, kan sagtens tages op som indhold.

Ønsket er at bruge den passion og det potentiale, som I hver især har, og derved komme lidt uden for den ramme, som den normale holdundervisning indeholder.

Deltagerforudsætninger
For at deltage på KinbakuDo skal man blot være medlem af Kinbaku Lounge.

Forudsætningen for at tilmelde sig er, at I har været igennem Flying eller 202, og er rimeligt komfortable med at lave suspensions.

Derudover skal man inden efterårsferien afholde en Drop-In eller Pop-Up. Emnet er som sådan frit, men niveauet skal typisk ikke være for avanceret. Det kan være 2TK, 3TK, f…-ties, brug-af-bambus, fod-bondager, stole-bondage, predicaments, pynte-bondage, cocoons, hojo-bondage, eller hvad man nu kan nå på 1½ time for Drop-In eller op til 2½ time for Pop-Up.

Vi glæder os til sjove mandage sammen med jer.

Hvis I har nogle spørgsmål til forløbet, bedes I skrive til Finn via mail: finn@nawa.dk.

Level
Upper Intermediate

Tid
Mandage / Ulige uger kl. 18.30-21.00

 

Opstart
24. april 2023

Antal undervisningsgange

10

Pris
Deltagelse på KinbakuDo forudsætter medlemskab af Kinbaku Lounge for alle deltagere, riggere som rebmodeller. 
I stedet for månedspris, byder I ind på min. én Drop In eller Pop Up inden for ca. 6 måneder efter start.

    Jeg/vi vil gerne tilmelde os Kinbaku Do, mandage i ulige uger kl. 18.30 – 21.00