UNDERVISNING 

Vi tilbyder holdundervisning hver anden uge på en hverdagsaften. Holdene ligger på mandage og torsdage, og er fra kl. 17.00 – 19.00, eller fra kl. 19.30 – 21.30.

Det er hold på 4 forskellige niveauer, hvor vi grundigt gennemgår og træner forskellige teknikker. Oprykning til næste niveau sker efter fælles vurdering af jer og instruktøren, og pladser på holdene.
Det komplette pensum for hvert hold, ligger tilgængeligt for eleverne til træningen.

Pris: 550,- pr. måned pr. par.
Bemærk at Kinbaku 101 er et forløb på 6 gange, og hele beløbet, kr. 1650.- betales forud ved tilmelding.

Kontingentet dækker undervisning hver anden uge i 2 timer.

Alle elever tilbydes nedsat pris på støttemedlemskab til Kinbaku Lounge. Det betyder at I for 150,- pr. person pr. måned har mulighed for at komme og binde til vores Loungeaftener som situationen er nu. I takt med at vi kommer tilbage til normalen, vil en række andre privilegier blive genindført.


KINBAKU 101 – Beginner (3 måneders forløb for begyndere)

Her lærer I det hele fra bunden. Vi kommer ind på sikkerhed og historien bag japansk bondage, og I lærer bl.a. om reb, håndledsbindinger, en gote (binding af overkroppen), ipponnawa, ebi, hishi-mønstre (diamant),

NÆSTE HOLDSTART

101 LIGE UGER / Mandage kl. 19.30-21.30FULDT BOOKET
101 ULIGE UGER / Torsdage kl. 17.00-19.00 – FULDT BOOKET


KINBAKU 202 – Intermediate

På dette hold vil vi fokusere mere på flow. Der vil være en række øvelser som gør dine bindinger mere flydende, får det ned i fingrende i stedet for i hovedet. Vi vil også arbejde med mere avancerede bindinger, fx traditionelle hojo-bindinger og 3 rebs gote. Når det hele er på plads, vil der være mulighed for at lære suspensions, yoko-zuri (sideverts ophængning) med variationer.

(forudsætter gennemført på 101)

Tilmelding her


KINBAKU 303 – Advanced

Her dykker vi dybere ned i suspensions. Det bliver væsentligt mere udfordrende for modellerne og riggerne får sved på panden. Vi gennemgår de forskellige gængse ophængninger, bl.a. aomoke-zuri, sakasa, mm. Vi vil stadig arbejde med floorwork og partial.

(forudsætter deltagelse på 202)


KINBAKU 404 – Very Advanced

For dem der vil gå endnu længere. Flere avancerede hårde og spændende bindinger. Her nærmer vi os kernen i traditionel japansk kinbaku.

(forudsætter deltagelse på 303)


FLOORWORK – Advanced

Advanced Floorwork er for elever, som har gennemført 202, og herefter ønsker at dykke dybere i gulvets guldgrube af muligheder for rebleg og udfordringer.

Holdet kan enten vælges separat eller som supplement til 303/404.