I KINBAKU LOUNGE TILBYDER VI 2 FORSKELLIGE INTROER: ‘KINBAKU INTRO’ OG ‘NY I LOUNGEN’

KINBAKU INTRO

  • Vil du/I gerne vide, hvad det der med reb egentligt går ud på?
  • Vil du/I gerne opleve den magiske stemning i kinbaku?

Vi glæder os til at byde jer velkommen på denne aften, som byder på muligheden for at se en rebdemo i en varm og tryg atmosfære, hvor rebenes magi kan opleves med egne øjne.

I løbet af aftenen deles der åbenhjertigt af passionen for Japansk Bondage – med intimiteten, sensualiteten og æstetikken i denne særprægede subkultur, som gennem de sidste par år er vokset kraftigt frem i Danmark.

Der vil der blive fortalt, debatteret og bundet. Kom og vær med. Oplev den magiske stemning som rebene byder på…

Inden rebdemoen vil vores instruktører fortælle om, hvad rebene betyder for dem, og der kan stilles spørgsmål både før og efter rebdemoen  er slut.

Vi vil også fortælle mere om Kinbaku Lounge, samt mulighederne for at komme godt i gang selv.
Efter pausen kan de som har lyst blive og prøve rebene på egen krop. Enten ved selv at prøve at binde med sin partner, eller ved at prøve at blive bundet af en af vores erfarne instruktører.
Alle er velkomne singler, par, venner – med eller uden (binde)partner.
Vi har en kasse med lånereb, til alle som har lyst til at prøve selv.

PRAKTISK INFO
HVEM ER DET FOR

Kom alene eller med (binde)partner og venner – alle er velkomne!
For jer som ikke har egne reb, er der lånereb på stedet.

DATOER

Se kalenderen

TIDSPUNKT

Kl. 19.00-22-ish.

PRIS

Gratis adgang – forhåndstilmelding via info@kinbakulounge.dk

 

PÅKLÆDNING

Vi har ingen dresscode, men hvis du gerne vil binde(s), kan flg. fx anbefales:
Rigger (den som binder)

  • Behageligt tøj, h*n kan bevæge sig i.

Model/Bunnie (den som bliver bundet)

  • Tætsiddende t-shirt (strop, lang- eller kortærmet)
  • Gamascher eller strømpebukser (ikke glatte)

eller

  • Undertøj

 


 

NY I LOUNGEN

– Jeg har ingen erfaring med reb, hvad gør jeg?
– Jeg skal binde med en jeg ikke kender, hvordan griber jeg det an?
– Er her kun mænd som binder på kvinder?
– Skal jeg have en partner for at deltage på en tirsdag/lørdag?
– Hvordan møder jeg en rebpartner?
– Hvad er de lilla armbånd for noget?
– Hvad er just-go´s og no-go´s i Loungen?

Der kommer nye til, hver eneste gang vi åbner dørene, og spørgsmålene/myterne er mange – særligt for jer som skriver til os. Formålet med denne aften er, at I kan få svar, samtidigt med at I kan opleve en loungeaften og stemningen på egen hånd.

Vi vil rigtig gerne værne om den unikke stemning og det åbensind, som er gennemgående i vores Community. Derfor vil vi gerne byde velkommen med et oplæg til alle nye i miljøet. Når det slutter kl. 19.00, åbnes dørene for vores almindelige Kinbaku Tuesday, og alle er velkomne til at blive til det.

At (skulle) komme første gang på en tirsdag eller en lørdag virker overvældende for nogle, og kan skabe usikkerhed om, hvordan det lige er man skal navigere i det.

Ny i Loungen er derfor ment som et tilbud til alle førstegangsbesøgende/nye i Kinbaku Lounge. Her kommer vi med konkrete tips og bud på, hvad tirsdagene og lørdagene går ud på, og hvilke muligheder der er for at møde ny(e) rebpartner(e). Vi giver også bud på hvordan det praktisk kan gribes an, når du skal binde med en ny rebpartner – eller med din egen partner for første gang, samt om kommunikation og sikkerhed. Ligeledes fortæller vi også om, hvordan du kan bidrage til stemningen i Loungen, uanset om du selv binder/bliver bundet eller er der for at socialisere.

Der vil ydermere indgå en mini reb-demo, for at demonstrere, at reb ikke behøver at være avancerede knuder og sirlige mønstre, men at magien kan ske med blot ét enkelt reb og nul knuder – uanset om det er første eller hundredende gang der bindes.

NB: Denne aften er ikke en erstatning for vores Kinbaku Intro, som går dybere ned i detaljer om Kinbakuens udspring, vores baggrund og hvad vi tilbyder undervisningsmæssigt, samt giver mulighed for svar på dybere spørgsmål.

HVEM ER DET FOR

Alle nye – singler, (del af) par og andre relationer, som gerne vil komme/lige er startet i Kinbaku Lounge på tirsdage eller lørdage – uanset køn, seksuel identitet og reberfaring.

PRIS

DKK 75.- inkl. Kinbaku Tuesday fra kl. 19.00

Forhåndstilmelding via kinbakulounge.safeticket.dk

DATOER

Se kalenderen

TIDSPUNKT

Kl. 18.00-19.00