UNDERVISNING 

 

Vi tilbyder holdundervisning hver anden uge på en hverdagsaften. Holdene ligger på mandage og torsdage, og er fra kl. 16.30 – 19.00, eller fra kl. 19.30 – 22.00.

Det er hold på 4 forskellige niveauer, hvor vi grundigt gennemgår og træner forskellige teknikker. Oprykning til næste niveau sker efter fælles vurdering af jer og instruktøren, og pladser på holdene.
Det komplette pensum for hvert hold, ligger tilgængeligt for eleverne til træningen.

Pris: 500,- pr.måned pr. par

Kontingentet dækker undervisning hver anden uge i 2,5 time + mulighed for fri træning, med instruktørhjælp, 2 søndage om måneden fra kl. 13-17, i ulige uger.

 

Som elever kan vi tilbyde jer nedsat pris på støttemedlemskab til Kinbaku Lounge.

Det betyder at for 150,- pr. person pr. måned kan I frit binde til alle Kinbaku Tirsdage, og frit deltage i Kinbaku Lounges, til fotodage og Wondernights.

Derudover får du forkøbsret til internationale workshops i Kinbaku Lounge før alle andre.

Bestilles ved indmeldelse til undervisningen.


KINBAKU 101 – Beginner

Her lærer I det hele fra bunden. Vi kommer ind på sikkerhed og historien bag japansk bondage, og I lærer bl.a. om reb, håndledsbindinger, en gote (binding af overkroppen), ipponnawa,  ebi,  hishi-mønstre (diamant), suspensionliner, matanawa og meget mere.

Tilmelding her

KINBAKU 202 – Intermediate

På dette hold vil vi fokusere mere på flow. Der vil være en række øvelser som gør dine bindinger mere flydende, får det ned i fingrende i stedet for i hovedet. Vi vil også arbejde med mere avancerede bindinger, fx traditionelle hojo-bindinger og 3 rebs gote. Når det hele er på plads, vil der være mulighed for at lære suspensions, yoko-zuri (sideverts ophængning) med variationer.

(forudsætter deltagelse på 101)

 


KINBAKU 303 – Advanced

Her dykker vi dybere ned i suspensions. Det bliver væsentligt mere udfordrende for modellerne og riggerne får sved på panden. Vi gennemgår de forskellige gængse ophængninger, bl.a. aomoke-zuri, sakasa, futomomo mm. Vi vil stadig arbejde med floorwork og partial.

(forudsætter deltagelse på 202)


KINBAKU 404 – Very Advanced

For dem der vil gå hele vejen. Avancerede hårde og spændende bindinger. Her nærmer vi os kernen i traditionel japansk kinbaku.

(forudsætter deltagelse på 303)